Specialisaties

U wordt behandeld met ons nieuwe Ellipse I2PL® flitslicht apparaat. Deze verbeterde techniek biedt u als consument vele voordelen.

U wordt behandeld met ons nieuwe Ellipse I2PL® flitslicht apparaat. Deze verbeterde techniek biedt u als consument vele voordelen.

Optimale en snellere resultaten dankzij hoge joule-instellingsmogelijkheden. Dit is de hoeveelheid warmte-energie die vrijkomt per cm2 in de huid. Uw haarwortel wordt gegarandeerd helemaal vernietigd.

Omdat haargroei een cyclisch proces is heeft u altijd meer dan 1 behandeling nodig. Alleen de haren die op het moment van de behandeling in de groeifase zitten zullen worden vernietigd. Haarzakjes in de rustfase moeten dus “wachten” tot ze zich in die periode van groei bevinden en d.m.v. de Ellipse behandeld kunnen worden. Over het algemeen heeft u 5 tot 7 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 1 tot 3 maanden.

Dankzij blokpulsen wordt het te ontharen gebied volledig en zeer nauwkeurig
behandeld. Het licht wat uit de flitslamp komt wordt volledig verdeeld over de huid waardoor huidbeschadigingen tot een minimum beperkt worden.

Het unieke “dual – mode” filtersysteem zorgt ervoor dat alle schadelijke golflengtes, van het zichtbare licht wat uit de flitslamp komt niet de huid indringen. Het licht wordt hierdoor alleen opgenomen door het pigment wat in de haren zit en tast absoluut het weefselvocht en het bloed niet aan.

De Ellipse I2PL® is een apparaat welke zijn sporen inmiddels heeft verdiend.
Zowel bij de consument, als bij de specialist is de Ellipse® flitslichtmethode 
al sinds 1998 een naam die staat voor ongeëvenaarde kwaliteit.


Prijzen Specialisaties

Google+