Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 tot 21:00 uur
Woensdag: 9:00 tot 21:00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 9:30 tot 15:00 uur

Wij geven regelmatig demonstraties of adviezen aan nieuwe of bestaande klanten. Heeft u interesse in 1 of meerdere van onze behandelmethodes, dan nodigen wij u van harte uit in ons instituut zodat u kunt ervaren hoe een behandeling aanvoelt en in zijn werking gaat. Deze demonstratie wordt u uiteraard als service aangeboden.

Aanmelden voor een demonstratie

Er wordt bij huidverzorgingsinstituut Vital gewerkt met het cosmeticamerk 'Make-up Studio'. Er zijn producten voor elk huidtype voorhanden. De make-up producten van 'Make-up Studio' zijn ontwikkeld door professionals op basis van jarenlange ervaring. De producten zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.

Een leuk idee is de Cadeaubon om uw vriend, vriendin of partner mee te verrassen. Wilt u een cadeaubon bestellen, of wilt u een uitgebreid overzicht van de behandelingsmogelijkheden en/of de producten die wij gebruiken, dan verwijzen wij u graag naar de prijzen op de diverse pagina's. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Vital Huidverzorgingsinstituut is lid van ANBOS. Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.

Google+