Welke huidtype heeft u?

Wij adviseren u graag!

De rijpere huid is meestal normaal tot droog. De huid kan wat doffer aandoen, rimpeltjes beginnen te ontstaan en poriën kunnen grover worden.

De celdeling wordt trager naarmate we ouder worden en we maken b.v. minder hyaluronzuur aan. Om deze huid gezond en glanzend te houden is het belangrijk de celdeling optimaal te houden en deze te voorzien van rijke voedingsstoffen en natuurlijke vochtbinders.

Peel de rijpere huid niet te veel. De celdeling is van nature al trager, dus ook het herstel! Normaal duurt een celdeling zo rond de 28 dagen, bij een huid van 60 kan deze deling wel 60 dagen in beslag nemen!


Collageen is een vezel die stevigheid aan de huid geeft. Bij het ouder worden maakt de huid steeds minder collageen aan. Collageen heeft twee werkstoffen nodig om zichzelf te kunnen blijven aanmaken. Deze stoffen zijn het hyaluronzuur zoals hierboven beschreven en vitamine C, twee belangrijke ingrediënten die wij bij het ouder worden zelf minder aanmaken/vasthouden.

Wij adviseren u graag over producten die geschikt zijn voor uw huidconditie.

 Er zijn vele behandelingen mogelijk. Elk met een ander doel: bijvoorbeeld de poriën verfijnen, het volume van de lederhuid optimaliseren, de vochtbalans verberen, rimpeltjes verzachten. Het eindresultaat is een mooie, gezonde en stralende huid!Rejuvi huidverbetering

Prijzen Gezichtsbehandelingen

Google+