Welke huidtype heeft u?

Wij adviseren u graag!

Vochttekort kan bij elk huidtype voorkomen. Het is geen huidtype, maar een verschijnsel. Dit kan door een te droge omgevingslucht komen of door een natuurlijk oorzaak: het minder worden van hyaluronzuur in onze huid.

Een vochtarme huid is goed te herstellen! Hyaluronzuur is een van onze Natural Moisturizing Factors (NMF). Stoffen die ervoor zorgen dat de huid vocht kan vasthouden. Een product met bijvoorbeeld hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid weer vocht vasthoudt en zijn glans en comfort terugkrijgt.
Bij een droge vochtarme huid zal dit een moisturizer zijn in de vorm van een volle crème. Een vochtarme vette huid zal een dunne lichte moisturizer fijn vinden in de vorm van een melkachtige lotion.
 Indien de huid vocht tekort heeft ziet hij er oppervlakkig wat craquelé uit en kan trekkerig aanvoelen.


Gerstekorrel

Een gerstekorrel, ofwel milia, is het gevolg van langdurig vocht tekort!
 Een milia is een hard rond en glad wit bobbeltje onder de huid. 
Talg is van zichzelf hydrofiel, wat betekend dat het vocht vast kan houden. Indien talg een langdurig vochttekort heeft, veranderd het van eigenschap en kan het hydrofoob worden. Dit betekend dat het talg vocht juist gaat afstoten! Duurt dit vocht tekort lang genoeg, dan kapselt het talg zich in en een milia is geboren! Wij kunnen dit gerstekorreltje voor u verwijderen.
Vooral de huid rond de ogen is gevoelig voor vochtverlies. Breng daarom 's morgens en 's avonds de 'i' Eye Repair Creme en 'i' Eye Repair Gel aan. U verzorgt ook de (droogte)rimpeltjes!


Wij adviseren u graag!


Rejuvi huidverbetering

Prijzen Gezichtsbehandelingen

Google+