Welke huidtype heeft u?

Wij adviseren u graag!

De vraag naar verzorging van de donker getinte huid blijft groeien. Meer dan de helft van de wereldbevolking heeft geen blanke huid en daarom hebben wij ons in dit huidtype gespecialiseerd.

Een donkere huid is vaak iets vetter, bevat meer talg en is verhoornd. Door deze verhoorning kan de huid gaan schilferen. Omdat de hoornlaag van een donkere huid een hoger vetgehalte heeft dient deze huid ook anders behandeld te worden.

Door minder warmte te gebruiken tijdens de behandeling is deze huid minder kwetsbaar voor beschadigingen (bruine plekjes). Een onegale tint komt veel voor bij donkere huidtypes. Vooral op de kin, die is vaak het donkerst van kleur. De wangen zijn het lichtst en het voorhoofd zit er tussenin. Mocht de kin extreem donker zijn, dan kan dat komen door het gebruik van pijnstillers of het drinken van te weinig water. Wat je dan kunt doen, is de donkerste plekken afdekken met een sunblock. De zon kan dan de overige huidgedeelten weer een beetje donkerder doen opkleuren.

Wij behandelen uw huid zorgvuldig! Een zachte gommage als dieptereiniging en het gebruik van aromatherapie zijn daar goede voorbeelden van. Deze producten zorgen ervoor dat er geen restanten achter blijven in de poriën. Deze zijn bij de donkere huid over het algemeen iets groter. Van oudsher was dit namelijk om de transpiratie in het tropische klimaat te vergemakkelijken. Hier in het koelere West-Europa hebben de natuurlijke beschermingseigenschappen van de huid een ander effect: de huid droogt uit, ondanks het hogere vetgehalte. Door de centrale verwarming, de koude temperaturen en het ontbreken van de natuurlijke talg op de huid geeft hij een trekkerig, ongemakkelijk gevoel, zowel op het gezicht als op het lichaam. Een vetarme of vetvrije nachtcrème op plantaardige basis kan verdere uitdroging van de hoornlaag voorkomen.

Wij adviseren u graag.


Rejuvi huidverbetering

Prijzen Gezichtsbehandelingen

Google+