Gezichtsbehandelingen

Waarom Rejuvi huidverbetering?

Rejuvi is ontwikkelt door Dr. Wade Cheng, Dr. Arthur Furst en de Zweedse huidtherapeute Marie Evertson. Dr. Cheng heeft samen met Dr. Furst eind jaren '70 Rejuvi en de filosofie van Rejuvi ontwikkeld. Vooral het belang van vitamine A (tegen huidkanker), het ontgiften van de huid en het normaliseren waren de eerste doelen.

De 'a' Vitamine A Nightgel was het eerste product dat werd ontwikkeld. Bij het ontwikkelen van de producten is er gebruik gemaakt van kruidenleer, dermatologie, biochemie, moderne technologieën, traditionele oriëntaalse schoonheidsgeheimen, zoals pearl powder, ginseng en fruitzuren, die al 5000 jaar door Chinezen worden gebruikt in de huidverzorging.
 De behandeling is er altijd op gericht de natuurlijke balans terug te brengen. Zo verkrijgt men weer een natuurlijke schoonheid.


Schoonheid komt ook van binnenuit. Er wordt bij de huidiagnose dan ook gebruik gemaakt van de Chinese huiddiagnose, welke gebruik maakt van het feit dat het gehele lichaam terug te vinden is in het gelaat.


Prijzen Gezichtsbehandelingen

Welke huidtype heeft u?

Google+