Nieuw bij Vital!

Na twee jaar intensief onderzoek naar de beste- en veiligste huidverbeterende laser, zijn wij trots op u de volgende specialistische behandelingen aan te kunnen bieden.

Miljoenen vrouwen hebben striae/zwangerschapsstrepen. Over het algemeen treedt striae op als gevolg van de puberteit, zwangerschap, hormonale veranderingen en gewichtstoename.

Tot nu toe waren er weinig mogelijkheden om striae te behandelen, maar dat is veranderd. Onlangs heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) de Palomar Starlux 1540 wereldwijd als enige erkend voor deze indicatie.

Onze fractionele, niet-ablatieve laser minimaliseert de verschijnselen van striae en dat zonder downtime/hersteltijd. Het Lux 1540 handstuk verbetert de lelijke kleur- en huidsstructuur die met striae geassocieerd wordt aanzienlijk. Uw huid zal er na enkele behandelingen absoluut gladder en beter uitzien. Voor deze behandeling is geen verdoving nodig. Zonlicht dient u echter 4 weken voor en 6 maanden na de laatste behandeling te vermijden.

De laser geeft laserstralen af in zeer smalle bundels. Elke bundel vormt een warmtekolom in de huid. De opgewarmde huid activeert de aanmaak van nieuw weefsel. Er ontstaat als vanzelf een natuurlijk genezingsproces van de huid en aanmaak van nieuw collageen. 
Heeft u specifieke vragen over deze laserbehandeling of wilt u meer lezen, dan verwijzen wij u graag naar de algemene informatie over de fractionallaser.


Voor- en Na foto's

Google+