Anti-aging

Zuurstof geeft de huid energie en is geschikt voor alle huidtypes. Na deze behandeling ziet u er jaren jonger uit. Uw gezicht is glad en egaal, gevoed en gehydrateerd. Een unieke ontspannende ervaring met direct resultaat!

Na jaren van onderzoek en door medische en cosmetische wetenschap te combineren is het Intraceuticals Infusion systeem ontwikkelt. Onder hoge druk wordt hyperbarische zuurstof toegepast in de wereld van professionele huidverzorging. Australische Universiteiten ontwikkelden prachtige serums die in combinatie met deze zuurstof direct het oppervlak van de huid voller en jeugdiger maken. Een zeer aangename behandeling van het hoogste niveau!  • Rejuvenate serum: laat fijne lijntjes verdwijnen en verjongd de huid.


  • Opulence serum: een ‘ophelderende’ innovatie om niet alleen de huid te verjongen, maar ook balans te brengen in pigmentstoringen. De huid krijgt weer een frisse en stralende teint.


  • Atoxelene serum: een 10 minuten, niet operatieve, geen naalden, geen pijn alternatief voor anti-rimpelinjecties.Alle serums en de aanvullende productenlijn bevatten dezelfde baanbrekende hyaluronzuur technologie en leveren anti-oxidanten, vitamines en voedingsstoffen aan de huid. Intraceuticals is al in meer dan 25 landen verkrijgbaar. Popster Madonna is zo enthousiast over deze therapie dat zowel haar naam als gezicht voor promotionele doeleinden mag worden gebruikt.

De ouder wordende huid
Als we ouder worden kunnen we steeds minder makkelijk zuurstof uit de omringende lucht op nemen en maken we steeds minder hyaluronzuur (natuurlijke vochtbinders) aan. Het resultaat is het aftakelen van het regeneratieproces. Jonge cellen vernieuwen zich om de 28 dagen. Als we ouder worden duurt het soms 60 tot 70 dagen voor een cel zich heeft vernieuwd. De lederhuid wordt dunner en verliest daardoor haar volheid en huidige contour. Tegelijkertijd wordt de opperhuid dikker, een direct gevolg van de invloed van UV licht. De huid wordt minder elastisch en verliest haar jeugdige glans.


Resultaat van O2 Intraceuticals Infusion
De infusions bieden doelgerichte behandelingen tegen fijne lijntjes, pigmentstoringen en schade door de zon. De combinatie van deze infusions en zuurstof bewerkstelligt osmotische hydratatie en maakt de huid zichtbaar jonger en steviger. Het resultaat van één enkele behandeling is maximaal een week lang zichtbaar. Indien gekozen wordt voor een kuurbehandeling (6 keer) met nabehandelingen om de 4 tot 12 weken, dan versterkt het collageen zich optimaal waardoor de huid er jaren jonger uitziet en blijft zien!


Indicaties: Acné, zonbeschadigde huid, littekenweefsel, rosacea, couperose, dermatitis, eczeem, psoriasis.

www.intraceuticals.nl


Prijzen Anti-aging

Google+