Kleuradvies nodig?

Laat de kleur consulente u helpen met een professionele kleuranalyse.

Mooi Cadeau

Een leuk idee is de Cadeaubon om uw vriend, vriendin of partner mee te verrassen.

Mooie aanbieding!

Indien u een O2 Intraceuticals Infusion kuur boekt ontvangt u een Microdermabrasie behandeling van € 75,-- gratis

Wij zijn er trots op dat wij u als 1e in Nederland kennis kunnen laten maken met de nieuwste revolutie op het gebied van definitief ontharen geschikt voor alle haar- en huidskleuren. Tevens ideaal voor het behandelen van restbeharing van laser en/of flitslichtontharingssessies!

Applisonix’s Selectif pro is het eerste klinisch bewezen systeem dat haarreductie verwezenlijkt op basis van ultrageluid.
Het ultrageluid wordt met behulp van een pincet via de haar naar de haarwortel geleid. Daar wordt de energie die ontstaat omgezet in warmte. In de haarwortel ontstaat een temperatuur van 65°C. Door deze hoge temperatuur wordt de haar zo beschadigd dat deze zich niet meer kan herstellen. De meest gevoelige gebieden zoals de wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus zijn middels deze nauwkeurige techniek uitstekend te behandelen.
 
Is de behandeling pijnlijk?
Onharen met de Applisonix is een absolute pijnloze behandeling.
Ultrageluid veroorzaakt geen schade in- en op de omliggende huid omdat de ultrageluidsgolven alleen in de haar worden afgegeven en opgenomen.Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Er is voor elk lichaamsgebied een aanbevolen tijds interval tussen de behandelingen, deze is afhankelijk van de haargroei cyclus. Haren die zich tijdens de behandeling in de groeifase bevinden zullen volledig afsterven omdat in deze fase de gehele voedingsbodem aanwezig is en wordt vernietigt. Voor alle overige haren geldt dat ze moeten ‘wachten’ tot ook zij in deze fase komen alvorens ze behandeld kunnen worden. Gemiddeld heeft u tussen de 6 en 12 behandelingen nodig om de 3-4 weken, uiteraard afhankelijk van het te behandelen gebied.De resultaten

De resultaten zijn vergelijkbaar met de beste resultaten verkregen met het elektrisch epileren, maar dan vele malen sneller en zonder nadelige bijwerkingen en ongeacht de haar en huidskleur! Uit klinische studies is gebleken dat Selectif pro een haarreductie van 39% verwezenlijkt na de tweede behandeling! De kwaliteit van de behandeling hangt net als bij alle ontharingsmethoden af van een aantal factoren welke wij hier zeker noemen: geslacht, leeftijd, haartype, haar kleur, genetische bepaling. Het wijst dan ook voor zich dat wij te allen tijde voorafgaand aan een behandeling een gratis oriënterend en vrijblijvend intake gesprek met u zullen voeren. Tijdens dit gesprek komen alle ontharingsmethoden die wij aanbieden aan bod en zullen wij, in overleg met u de meest geschikte methode offreren.Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Wanneer de behandeling in het gelaat plaatsvindt, komt u voor een vergoeding in aanmerking.

U heeft een verwijskaart van uw huisarts of dermatoloog nodig. De vergoedingen zijn afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Omdat wij veel samenwerken met huidtherapeuten, huisartsen en dermatologen helpen wij u graag verder.


Rejuvi huidverbetering

Welke huidtype heeft u?

Specialisaties

Google+